DEMOLITION GROUP

Kdaj?

Thursday, 17. Dec. 2015

Ob

22:00


Demolition Group v Menzi na Metelkovi zaključujejo leto s koncertoma 17. in 18 decembra.

V letu Zlaganega sonca je čedalje bolj jasno, da BIČ postaja čedalje brutalnejši in LUČ počasi ugaša, da vse za kar se borimo, drvi v poraz….

Leta 2012 smo pod vtisom dogajanja pred parlamentom koncert v Menzi začeli z besedami “To je večer, preden bo zavladal fašizem.” A duh upora, ki se je preselil iz Trga Republike je botroval temu, da je po besedah Igorja Bašina koncert izzvenel kot “…silovit krik svobode in tovarištva, ki je deloval kot iskren odgovor na črne dogodke tega petka…”
Letošnji decembrski koncert se dogaja v času, ko nas prepričujejo, da je omejevanje pravic, svoboščin in svobode na račun varnosti sprejeto z večinskim soglasjem in v celotni Evropi. V času, ko tisto, za kar smo se borili in za kar se borimo, doživlja še en, velik in boleč udarec.

A vendar UPANJE kljub temu ostaja.
V decemberskem času pričakovanj in novih upanj so že tradicionalni koncerti Demolition Group v Menzi na Metelkovi tudi poklon, dajanje in sprejemanje prijetnega občutka zavetja skupnosti, občutka svobodomiselnosti, neomejenosti, svobode, ki diha iz rokenrola, ki veje ravno takrat in ravno tam. Decembra. V Menzi z Demolition Group in skupaj z našo zvesto publiko.

Vse člane plemena in tudi vse tiste, ki to še niste vabimo, da si skupaj podarimo pošteno dozo rokenrola v Menzi. Morda bo pomagalo, da ga lažje ubranimo. Morda bo pomagalo, da lažje ubranimo Menzo in prostore svobode kot je Menza in kot je celotna cona Metelkova, da skupaj damo podporo Kranjskemu TrainStationu, da podpremo pravice 20 otrok, ki jim jih z referendumom odvzema država.
Da skupaj rečemo norosti NE.

Do zadnje kaplje znoja, do zadnje kaplje krvi – Menza 17. in 18 decembra ob 22.uri.

Demolition Group

Povezava:
http://www.demolitiongroup.si/

Vstopnina: 10 €.
Organizacija: Menza pri koritu.

Zaradi velikega povpraševanja je vstopnice možno rezervirati na elektonskem naslovu: rezervacije.menza@gmail.com.
Rezervacije sprejemamo do 16.12.2015, karte pa prevzamete na dogodku, eno uro pred začetkom koncerta.