Dobrodelni koncert Zambija 2018

Kdaj?

Friday, 16. Mar. 2018

Ob

21:00


Dragi prijatelji,

v kratkem bo Humanitarno-medicinska odprava Zambija 2018 začela novo poglavje v svojem življenju. Od vseh vas, ki ste nam v tem obdobju stali ob strani, nas podpirali in razumeli naše poslanstvo s katerim odhajamo na drug konec sveta, bi se želeli poslovit v najlepšem možnem načinu. V sodelovanju s skupino Balkan Boys Band vas vabimo na dobrodelni koncert, ki bo v petek 16.3.2018 z začetkom ob 21.00 v Menzi pri koritu na AKC Metelkova.

Vsak glas šteje, tako kot vsak prispevek s katerim boste lahko pomagali pri uresničitvi naše zgodbe. Želimo si, da bi bil koncert dostopen prav vsem, zato bomo zbirali na dan dogodka minimalni prostovoljni prispevek v višini 5 evrov s predhodnimi rezervacijami in na dan dogodka minimalni prispevek 7 evrov.

Humanitarni prispevek:
• S predhodnimi rezervacijami 5 evrov na povezavi
• Na dan dogodka brez rezervacije minimalno 7 evrov pred vhodomProgram

Balkan Boys Band

Balkan boys je skupina osmih akademskih glasbenikov. Tekom delovanja so sodelovali s prepoznavnimi imeni slovenskega in tujega glasbenega prostora. Ustvarili so unikaten glasbeni slog, ki ga sami poimenujejo balkan pop fusion. Balkan boys v svojih pesmih na svež, inovativen in sebi lasten način ohranjajo idejo balkanske glasbe, prepleteno z ritmi ska-ja in rumbe. Ples, skakanje, odlična improvizacija in dodelan repertoar – njihovi koncerti prepričajo še tako zahtevnega poslušalca.

facebook


Selektor Reherman

Jure Reherman je navdušenec nad analognim zvokom gramofonov ter vinilnih plošč. Njegovi uspešni podvigi brskanja ter iskanja plošč so mu omogočili kolekcijo glasbe, ki vas lahko preseneti na vsakem koraku. Na začetku bo poskrbel za prijetno sprostitev in umestitev v prostor pred samim koncertom. Po nastopu glasbenikov bo pa nadaljeval z zvočnimi frekvencami, ki bodo zmehčale še tako lesene boke.