IGLU & Shawn Kinley (KAN): Impro večer v angleščini + Impro jam IGLU tečajnikov s Shawnom Kinleyjem

Kdaj?

Saturday, 19. Mar. 2022

Ob

19:30


IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana v Menzo pri koritu rad povabi tudi kakšnega izmed svojih številnih impro prijateljev iz tujine in z njim pripravi unikaten večer v angleščini. Tokrat bo z njimi zastopil eden najbolj zaželenih improvizatorjev na svetu – eden in edini Shawn Kinley!

Shawna bodo Vid Sodnik, Peter Frankl in Juš Milčinski v Slovenijo povabili že šestič, saj z njim vedno ustvarijo izvrstno impro predstavo in se tudi veliko naučijo. Shawn poučuje improvizacijo že 38 let, učil pa je že v 53-ih državah sveta! Pravi, da je poučeval ljudi v državnih gledališčih, improvizacijskih kolektivih, na univerzah, poučeval je v podjetjih, laboratorijih in tudi v kakšnem skednju. Njegova filozofija je, da je improvizacija pravzaprav naša prva veščina, le spomniti se moramo, da smo vsi rojeni improvizatorji.

Še prej pa bo Shawn poprijel za režisersko palico in usmerjal tečajnike in tečajnice Šole gledališke improvizacije IGLU, ki se bodo udeležili njegove delavnice.

Obe predstavi bosta potekali v angleščini

Igrajo: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik ter Shawn Kinley
Luč in zvok: Samo Ljubešič

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi
Predstave v Menzi pri koritu so izvedene z upoštevanjem aktualnih navodil in higienskih priporočil s strani NIJZ, število gledalcev je omejeno glede na kapaciteto dvorane. Obiskovalce prosimo, da na predstavi od vstopa naprej nosijo maske.

Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: www.iglutheatre.com