IGLU: Velikonočne spovedi + Muzikal, ogrevanje z učenci IGLU šole

Kdaj?

Saturday, 16. Apr. 2022

Ob

19:30


Ah, velikonočni čas. Pirhi, hren, šunka in seveda Jezus, ki bo kmalu vstal od mrtvih in se vrnil med nas! Skrajni čas, da spovemo svoje grehe, se pokesamo in prosimo za odpustke. Spovedi grehov bodo inspiracija za improvizacije Juša Milčinskega, Petra Frankla in Vida Sodnika. Naj bo vaša velika sobota zares velika.

Še prej pa se bo z Impro muzikalom predstavila skupina učencev IGLU impro šole, ki deluje pod mentorstvom Juša Milčinskega. Predstavili vam bodo zgodbo junaka ali junakinje, ki se poda na zahtevno pot, polno preprek in samospraševanja. Dogodivščina pa bo začinjena z improviziranimi songi in plesom – pravi muzikal, torej!

Igrajo: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik ter učenci Šole gledališke improvizacije IGLU: Iza Ogris, Iztok Hodnik, Jaka Andrej Vojevec, Jakob Malik, Rok Štemberger, Tim Souček in Vita Vukotič
Glasba: Juš Milčinski in Andraž Gartner
Luč in zvok: Samo Ljubešič

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi
Predstave v Menzi pri koritu so izvedene z upoštevanjem aktualnih navodil in higienskih priporočil s strani NIJZ, število gledalcev je omejeno glede na kapaciteto dvorane. Obiskovalce prosimo, da na predstavi od vstopa naprej nosijo maske.

Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: www.iglutheatre.com