IGLUduo: Vid Sodnik in Juš Milčinski: Mega kolega + Ogrevanje s Happy, Healthy, Hairy, skupino tečajnikov IGLU impro šole

Kdaj?

Saturday, 26. Mar. 2022

Ob

19:30


Spomladanski del sezone Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU bo namenjen programu IGLUduo. Vsak član trojke Vid Sodnik – Peter Frankl – Juš Milčinski bo je ali pa še bo režiral improvizacijsko produkcijo, v kateri bosta glavni vlogi igrala njegova sodelavca. Marca bomo obudili format Mega kolega, ki ga je za Juša Milčinskega in Vida Sodnika pripravil Peter Frankl.

Pobližje se bomo spoznali z ‘Buddy film’ žanrom (Butec in butec, Čudovita pustolovščina Billa in Teda, ipd.), v katerem bosta dva prijatelja združila moči na improvizirani pustolovščini! Dve osebnostno različni, a hkrati sorodni duši, se bosta tako znašli v komičnih zagatah življenja, preko katerih bo na preizkušnji tudi njuna prijateljska vez!

Še pred čudovitim popotovanjem pa bodo oder zasedli učenci Šole gledališke improvizacije IGLU, znani pod imenom Happy, Healthy, Hairy. Nadaljevalna skupina, ki deluje pod vodstvom Petra Frankla, se bo soočila z različnimi improvizacijskimi izzivi in vas nedvomno nasmejala!

Igrajo: Juš Milčinski, Vid Sodnik ter Happy, Healthy, Hairy, skupina tečajnikov IGLU impro šole
Koncept in režija formata Mega kolega: Peter Frankl
Luč in zvok: Samo Ljubešič

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi
Predstave v Menzi pri koritu so izvedene z upoštevanjem aktualnih navodil in higienskih priporočil s strani NIJZ, število gledalcev je omejeno glede na kapaciteto dvorane. Obiskovalce prosimo, da na predstavi od vstopa naprej nosijo maske.

Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: www.iglutheatre.com