Impro liga: Banda Ferdamana vs Impro Ljubljana

Kdaj?

Sunday, 24. Apr. 2022

Ob

20:00


Na veliki dan volitev se bo odvila še zadnja tekma drugega kroga Impro lige 2021/22, ki bo odločila katere ekipe se bodo uvrstile v pol finale!!
Po tem, ko boste opravili pomembno in naporno odločitev za prihodnost države ter boste lahko le še čakali na rezultate, pridite na komični oddih v Menzo, kjer boste z aplavzom glasovali za najljubše prizore, vaši predlogi pa bodo služili kot inspiracija za le te!
Pomerili se bosta ekipi Impro Ljubljana s celim spektrom ljubljanstva in Banda Ferdamana – impro kralji štajerstva! Obe ekipi sta že okusili zmago na prejšnjih tekmah in sta žejni še večih!
Opisi ekip:
Impro Ljubljana
Lublana Je Zelo Notr. Pika. vejca? Drevi so zvoneli Grajski Dongli česar se Impro Pravzaprav Boji. Bojda se Folk Spozna na Zabavo. Canje Sanje Sranje kostanje.
Banda Ferdamana
Divji improvizatirji brez dlake na jeziku izza lepše starni Pohorja, ki prihajajo Ljubljano olajšat za impro pokal. Pazite se el Banditosov!
Sezona 2021/22 se bo odvijala pod skupno temo KONTAKT, tako da stopite v kontakt z nami na gledaliških stolih in sami s sabo, kakorkoli že to počnete na samem.
improvizatorji/ke:
Banda ferdamana:
Danijela Brečko, Mojca Frim, Irena Sovič, Tim Andrič, Patricia Županovič, Blendor Sefaj, Matic Ačko, Vid Lobnik, Svit Podgornik
Impro Ljubljana: Maša Sraka, Tomaž Suhovršnik, Eva Lasič, Veronika Vižintin, Domen Blatnik, Jaka Korošec, Teodora Švet
Vstopnina: 8 eur / 5 eur (študenti, dijaki)