IMPRO METELKOVA: IGLU + Georg Bauer (AUT): Impro večer v angleščini + Ogrevanje z učenci IGLU impro šole: Moviemaker

Kdaj?

Saturday, 28. Jan. 2017

Ob

19:30


 

Dvojni impro večer:

19:30      Ogrevanje z učenci IGLU impro šole: Moviemaker
21:00      IGLU + Georg Bauer (AUT): Impro večer v angleščini

Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU JuÅ¡ Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik enkrat mesečno v Menzo pri koritu pripeljejo enega izmed svojih impro prijateljev iz tujine. Gre za mlade, a izredno talentirane tuje performerje, ki skupaj s slovensko trojko pripravijo unikaten impro Å¡ov v angleščini. Tokrat k nam prihaja eden najbolj zabavnih in raznolikih improvizatorjev iz Avstrije Georg Bauer!

Georg je eden izmed ustanoviteljev enega najbolj prodornih dunajskih impro gledališč Quintessenz. Je član stalne zasedbe gledališča od leta 2008 in eden glavnih učiteljev in začetnikov sistema gledaliških delavnic OASE, ki tekom leta ponuja raznolike (in redno razprodane) improvizacijske delavnice. Je ustanovitelj Wiener Impro Festivala in avtor številnih improvizacijskih formatov, v katerih tudi igra z matičnim gledališčem ali pa z gosti iz Avstrije in tujine. Nedvomno vas bo očarala njegova široka paleta gledaliških talentov, saj je Georg izvrsten igralec, gibalec in pevec!

Še pred tem pa vas bo skupina učencev IGLU šole z imenom Petrov Panj zabavala s formatom Moviemaker, kjer bodo ustvarjali improvizirane zgodbe, prizore in izseke iz izmišljenih filmov in serij!

Prva predstava bo potekala v slovenščini, druga pa v angleščini.

Igrajo: Vid Sodnik, Juš Milčinski in Georg Bauer k.g. ter učenci Šole gledališke improvizacije IGLU
Luč: Samo Ljubešič


Vstopnina: 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali za obe predstavi večera
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www: iglutheatre.com