Impro Metelkova IGLU: Izbranka + Ogrevanje s Tečajniki, skupino IGLU šole

Kdaj?

Saturday, 26. Feb. 2022

Ob

19:30 - 22:00


Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU Juš Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik se bodo tokrat poigrali z različnimi žanri! V uvodu bodo odigrali sklop krajših improviziranih prizorov. Vsak bo v drugačnem filmskem stilu, ki ga bo določilo občinstvo. V drugem delu pa bodo gledalci izbrali prizor, ki jim je bil najbolj všeč. Tega bo nato trio razširil v daljšo zgodbo, v kateri pa se mora izbrani prizor tudi ponoviti … karseda avtentično!

Še pred tem pa bodo oder ogreli učenci in učenke 4. semestra IGLU impro šole, ki se bodo predstavili pod imenom Tečajniki. Delujejo pod mentorstvom Vida Sodnika, to pa bo njihov drugi nastop v karieri. Spopadli pa se bodo z zanimivimi izzivi in vas nedvomno nasmejali!

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik ter učenci IGLU šole
Glasba: Rok Zalokar
Luč in zvok: Samo Ljubešić

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi
Predstave v Menzi pri koritu so izvedene z upoštevanjem aktualnih navodil in higienskih priporočil s strani NIJZ, število gledalcev je omejeno. Udeležba na predstavi je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki. Pogoj se preverja ob vstopu v dvorano.

Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: www.iglutheatre.com