In The Attic – alternativni indie rock trio iz Slovenije. Infected – alternativni rock band s Ptuja.

Kdaj?

Friday, 14. Dec. 2018

Ob

21:00


Novi dijak

Društvo Novi dijak je skupina gimnazijcev, ki povezuje dijake različnih ljubljanskih gimnazij v družbenokritičnosti in kreativnosti, ter daje glas mladi generaciji. Projekt od svojih začetkov dalje omogoča dijakom priložnost inovativnega izražanja in participacije v širšem družbenem kontekstu. Zgodba se je začela leta 2012 s prvo številko revije na spletu. Po razširitvi društva se je pridružilo več mladih ustvarjalcev, skupaj pa so januarja 2013 izdali prvo tiskano številko. Vsako leto društvo organizira tudi večdnevni cikel dogodkov Rast, ki ga bodo letos otvorili s predavanjem v MG in koncertom dveh dijaških bendov.

Facebook: https://www.facebook.com/novidijak/
Facebook (Rast): https://www.facebook.com/RastlinjakNovidijak/
Wordpress: http://novidijak.wordpress.com


In The Attic

in the attic 1

In The Attic je alternativni indie rock trio, katerega člani so se našli leta 2015 v Ljubljani, čeprav prihajajo iz različnih koncev sveta – pevka Tatiana iz Rusije, bobnar Christopher pa iz Avstralije.
Občinstvu z melodično in konceptualno inovativno glasbo, ki se zgleduje po klasikah kot so skupina Radiohead, Jeff Buckley in Pile, nudijo močno glasbeno izkušnjo. Nastopali so na mnogih manjših koncertih v Sloveniji in na Vičstocku 2017. Letos so Špilligo (tekmovanje dijaških bendov) zapustili zmagoslavno in izdali svoj prvi samostojni album Jimmy’s.

Zasedba:
Tatiana Smirnova – vokal in klaviature
Christopher Charlsworth – bobni
Edvard Hadalin – kitara

FB: https://www.facebook.com/InTheAtticBISL/
Bandcamp: https://intheatticband.bandcamp.com/album/jimmys
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Z0qXkqHL7DI


Infected

Glasbeni virus zajame prostor, razširita se energija in inovativnost petih mladih nadobudnih glasbenikov, ki so z glasbo tako rekoč že okuženi. To je alternativna rock skupina Infected, ki jo je stilsko sicer težko uvrstiti zgolj v eno zvrst. V sedanji zasedbi delujejo od septembra 2014 in že od samega začetka ustvarjajo pesmi v slovenskem jeziku. Če so bili pred leti veliki koraki zmage na tekmovanjih mladih glasbenih skupin, je danes najpomembnejši korak, upajo, da v pravo smer, prvi album Kolaž, ki je izšel 8. decembra.

Zasedba:
Katja Zinrajh – vokal
Jure Pišek – solo kitara, spremljevalni vokal
Taja Islamovič – ritem kitara, spremljevalni vokal
Gašper Bračič – bas kitara
Jure Kovačič – bobni

POVEZAVE:
Facebook: https://www.facebook.com/bandinfected.official/
Instagram: infected_band
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCmvd7XPuLRGysmC3-e7vMBg
Gigmit: https://www.gigmit.com/bandinfected-official


 

Vstopnina: 3€