mpro Metelkova: IGLU + Erika Eva (FIN): Super Scena + Ogrevanje z Improholics, mednarodno skupino učencev IGLU impro šole Dvojni impro večer v angleščini

Kdaj?

Saturday, 11. Feb. 2017

Ob

19:30


Dvojni impro večer v angleščini


IGLU + Erika Eva (FIN): Super Scena
+ Ogrevanje z Improholics, mednarodno skupino učencev IGLU impro šole

Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU JuÅ¡ Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik enkrat mesečno v Menzo pri koritu pripeljejo enega izmed svojih impro prijateljev iz tujine. Gre za mlade, a izredno talentirane tuje performerje, ki skupaj s slovensko trojko pripravijo unikaten impro Å¡ov v angleščini. Tokrat k nam prihaja ena najbolj simpatičnih finskih improvizatork Erika Eva!

Erika Eva je finska gledališka režiserka, diplomirana igralka in gledališka mentorica. Trenutno živi v Londonu, kjer končuje svoje magisterij iz gledališke režije in dela kot samostojna umetnica na področju režije in poučevanja gledališke igre. Z improvizacijo se ukvarja od leta 2011, tokrat pa bo prvič obiskala tudi Slovenijo. Z IGLUjevci se bo podala v režijsko-igralski vlakec smrti, poimenovan Super Scena!

Še pred tem pa vas bo ogrela skupina Improholics, kolektiv mednarodnih učencev IGLU impro šole, ki deluje pod mentorstvom Sare Šoukal!

Obe predstavi bosta potekali v angleščini.

Igrajo: Vid Sodnik, Juš Milčinski in Erika Eva ter Sara Šoukal in učenci Šole gledališke improvizacije IGLU
Luč: Samo Ljubešič
Vstopnina: 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali za obe predstavi večera
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
www: iglutheatre.com