Predbožični pank večer: CENTER + DIAREJA EKSPLOZIV + SPUNK ON TOAST

Kdaj?

Friday, 15. Dec. 2017

Ob

21:30


V petek 15.12.’17, v Menzi: Predbožični pank večer (Jezus je skorajda bil punker), po domače – punk feÅ¡ta.


Cener

Hitri ritmi, kritična besedila, vedno pripravljeni za dober žur; vse to združuje skupino Cener. Fantje se uvrščajo med punk zvrst glasbe. Skupino Cener sestavljajo 4-je nadobudni člani. Na vokalu ter kitari Juš Jazbec, na solo kitari Berti Pučnik, na bobnih Aljaž Dremel ter na debelo struncu Domen Oštir. Njihov največji vzorniki so bandi, kot so Racija, Niet, NOFX, Rancid, Ramones, Sex Pistols … Če se najdete v tej zvrsti, vas bodo fantje po vsej verjetnosti navdušili in vas spravili v ekstazo! Ustvarjajo avtorsko glasbo, vseeno pa zaigrajo tudi kakšno sočno punk priredbo. Besedila so večinoma v slovenskem jeziku.

Link do komada:
https://www.facebook.com/CenerPunk/videos/180993012420454/

17991293_180974262422329_4307707925665343427_o

Diareja Eksploziv

DiarejaEksplozivEsel

Diareja Eksploziv je polna WC školjka presenečenj za vse, ki jim življenje pomeni več od slepega nasedanja masovnim medijem in lažnimivim populistom. Mlada zasedba, ki je svoj značilen zvok oblikovala že v prvih kahlicah, aktivno sodeluje od leta 2012. Kaotični, hiperaktivni in z znanostjo obsedeni trio svoj gnev, travme in telesne tekočine izloča preko pank sfinktrov, ki energijo črpajo pri oldskul bendih. Iz zaledja ljubljanskih hribov je Diareja Eksploziv najprej pritekla v klube naše prestolnice, v zadnjem letu pa je vojno proti apatiji razširila po Sloveniji. Je tisto, kar iščejo vaša ušesa, ko ne znate izraziti, kaj vas resnično muči.

Spunk on Toast

LOGO

Spunk on toast je melodični hc punk band iz ljubljane, ki se po nekajletni pavzi vrača na sceno. V 10-letni zgodovini so zamenjali kar nekaj članov, vendar se kljub temu niso vdali in prvič nadaljujejo svojo pot kot trio. Njihov slog še vedno zaznamuje hitrost in melodičnost, pomešana z agresivnimi kitarskimi rifi in progresivnimi menjavami ritmov. V besedilih še vedno prevprašujejo sodobne družbene paradigme, ki so zdaj bolj kot kdajkoli prej potrebne prevpraševanja. To skupaj tvori udarno celoto, ki še najbolj apatičnega poslušalca ne pusti hladnega.


Vstopnina: 5€.