IGLU & Maja Dekleva Lapajne: Plejlista + ogrevanje s tečajnicami in tečajniki IGLU šole

Kdaj?

Saturday, 21. May. 2022

Ob

19:30


sobota, 21. maja 2022, ob 19.30 in 21.00, Menza pri koritu
Impro Metelkova
IGLU & Maja Dekleva Lapajne: Plejlista
+ ogrevanje s tečajnicami in tečajniki IGLU šole
Dvojni impro večer

Tokratni IGLU večer bo v znamenju glasbe. In to ne katerekoli – na plejlisti bodo le vaši najljubši komadi! Pred začetkom predstave bodo gledalke in gledalci izbrali skladbe, ki jim nekaj pomenijo. Mogoče ste na njih čustveno navezani, morda vas spomnijo na kakšen dogodek v vašem življenju, morda vam je všeč besedilo! Izbrane skladbe bodo inspirirale prizore, ki jih bodo igrali Vid Sodnik, Juš Milčinski, Peter Frankl in njihova izjemna gostja Maja Dekleva Lapajne!

Maja Dekleva Lapajne je ustvarjalka na področju uprizoritvenih umetnosti – je režiserka, avtorica in performerka ter umetniška vodjinja mednarodnega festivala “Goli oder”. Poleg njenega dela v večkrat nagrajenem Kolektivu Narobov, je članica mednarodnega kolektiva Orcas Island Project, umetniška vodjinja mednarodnega projekta “Along the Walk”, soustvarjalka klovnovskih projektov, interdisciplinarnih odrskih dogodkov in predstav za otroke in mladino.

Še preden se prepustimo vašemu glasbenemu izboru, pa bodo oder zasedli učenke in učenci Šole gledališke improvizacije IGLU. Pod vodstvom mentorice Sare Šoukal se bodo premierno predstavili na Menzinem odru in se spopadli z zanimivimi improvizacijskimi izzivi. Pospremite jih na njihovo gledališko pot!

Igrajo: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik, Maja Dekleva Lapajne ter učenci in učenke Šole gledališke improvizacije IGLU pod vodstvom mentorice Sare Šoukal
Luč in zvok: Samo Ljubešič

Vstopnina: 6 eur dijaki in študentje / 8 eur ostali za obe predstavi
Produkcija: KD IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu
Več: www.iglutheatre.com